Mijn naam is Jellina de Witte en ik woon samen met mijn vriend en jongste kinderen. Ik ben moeder van twee jongens en door mijn vriend geniet ik van een volwassen bonuszoon en -dochter. Ik heb in mijn leven te maken gehad met verschillende situaties waarin ik een groot verlies te verwerken kreeg, waaronder een echtscheiding. Therapie heeft mij geholpen om te gaan met dit verlies en met alle emoties die daarbij komen kijken. Het heeft me geïnspireerd om nog dieper te kijken naar mezelf. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen patronen, pijn, behoeftes en verlangens aandachtig en bewust ben gaan onderzoeken. Ik heb de opleiding tot Psychosociaal therapeut gevolgd en heb tijdens deze studie opnieuw ervaren en geleerd dat een liefdevol open hart, een plek waar alles er mag zijn én de juiste ondersteuning van de therapeut, bijzonder helend kan zijn. Ik gun iedereen zo’n plek en graag ondersteun ik je bij het vinden van jouw/jullie weg. Wees welkom!